Högtalare
Barn,  Inredning

Postade på fel insta-konto

Många av er känner nog till att jag är en av grundarna till StyleRoom och håller liv i bland annat instagram-kontot. För två dagar sedan råkade jag posta en video på Ella där. Det var meningen att det skulle hamna på MiaShoppings instagram men jag råkade posta den på StyleRoom istället och tittade inte på mobilen igen på några timmar (ovanligt för mig).

Det som slog mig när jag väl öppnade insta igen var att den hade fått så många visningar och likes (vi har över 11 000 följare på @styleroom_se) och sedan upptäckte jag att den låg på fel konto…

Eftersom det gått så lång tid så valde jag att låta den ligga kvar. Besökarna verkade gilla den och det var ju faktiskt inredningsrelaterat men våra nya utemöbler och högtalaren som vunnit designpris.

Det roliga var att Kähler Design hörde av sig och frågade om de får postade filmen på sin Facebook-sida.

Så här ser filmen och min nya högtalare Fugato ut (som jag bloggat om tidigare här).

Högtalaren fick jag i födelsdagspresent av mina syskon – tusen tack för det!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.