Tävlingar

Tävla om en plats på Busnels visning på Mercedes-Benz Fashion week

Nu kan du tillsammans med en vän få gå på Mercedes-Benz Fashion week i Stockholm den 27 augusti och bära Lite Kalabaliks Lite Fashion week på armleden. I en tävling där Mercedes-Benz och Lite Kalabalik tillsammans tävlar ut två biljetter till Busnels visning på Mercedes-Benz Fashion Week den 27 augusti som förstapris, smycken från Lite Kalabalik som andra och tredje pris och nagellack från Mercedes-Benz som fjärde och femte pris.

Hur gör du för att tävla?

Jo, svara på följande fråga:

Vad heter Mercedes-Benz nya sportiga fyradörrarscoupé?

Skriv svaret och publicera en outfit som enligt dig symboliserar både Mercedes-Benz och mode på Instagram. Det kan vara allt från en speciell färg till en bild på dig och en Mercedes-Benz eller liknande, tolkningen är fri. Tagga din outfit med #mbsthlmfw och mitt användarnamn @miashopping.

Tävlingen pågår tills på torsdag den 22 augusti kl 23:59 och på fredag meddelas den lyckliga vinnaren.

LYCKA TILL!

Tävlingen är ett samarbete med Mercedes-Benz och Lite Kalabalik och pågår tom 21/8-2013 kl. 23:59. Vinnaren utses av mig, MiaShopping och detta beslut kan ej överklagas. Vinnarna presenteras på bloggen den 23/8-2013/kontaktas via Instagram. Ev vinstskattbetalas av vinnaren. Mercedes-Benz och Lite Kalabalik betalar inte förresa och boende under vistelsen.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.