Barn,  Dagen i bilder

Skoltjejen

20130822-092939.jpg

20130822-093006.jpg

20130822-093026.jpg

20130822-093047.jpg

Nu har hon börjat skolan (förskoleklass/nollan) och om två veckor fyller hon 6 år. Det är inte någon liten flicka längre utan en stor tjej som styr och ställer och vet precis hur hon vill att saker och ting ska vara.

Det är spännande att börja skolan och jag vet att hon kommer trivas där. Fröknarna känns jättebra och än så läge är det bara 18 barn (på 3 fröknar) i klassen vilket är mycket bättre än 25 som de pratade om från början.

Vi har klippt och klistrat sommarminne och det var så mycket roligt som hänt i sommar så hon fyllde två A4.

Förutom flytt till nytt boende, vilket känns lite jobbigt när jag kommer vara höggravid, så ser jag verkligen framemot den här hösten. Tänk att jag ska få bo i villa framöver och att Olivia ska bli storasyster. MYS!

2 kommentarer

  • Jessica E

    Kommer O att gå kvar i skola inne i stan när ni flyttar till villa? Vår äldsta tjej började också skolan nu i augusti och nu känner jag mig lite låst i det området vi bor i för jag har själv dåliga erfarenheter av att byta skola…Vi bor strax söder om Södermalm och här finns inga villor utan nybyggda lägenheter…Nu måste man ju inte bo i hus men ibland blir jag så sugen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.