Tävlingar

Tävling: Lyxigt hårkit från Kevin Murphy

Kevin Murphy

Här kommer en toppentävling för alla som vill ha bra och snygga hårvårdsprodukter i sitt badrum.

Tre vinnare kommer få valfritt schampo,balsam och stylingprodukt från Kevin Murphy– anpassat till sin hårtyp.

Värde: 800:- per kit.

Produkterna är skapade av förnybara- och miljömässigt hållbara medel (så långt det är möjligt) med ingredienser som rena grundläggande oljor, växtextrakt och naturliga antioxidanter. Alla Kevin Murphys produkter är sulfat och parabenfria.

För att vara med och tävla behöver du bara beskriva din hårtyp och berätta vilken stylingprodukt du önskar. Här finns alla produkter.

Tävlingen pågår till den 20 maj.

Lycka till!

Grattis till vinnarna: Britta Högström, Camilla H, Pernilla W

85 kommentarer

 • Åsa Persson Meczynski

  Har aldrig hört talas om Kevin Murphy…men vill gärna prova. Har ganska tunt halvlångt hår som är brunt färgat. Lite fett i hårbotten och torrt i topparna.

  Vill gärna prova Texture Master. Tror att det kanske kan ge mig lite “mera hår” 😉

  /åsa

 • Maria Backman

  Jag har väldigt torrt, livlöst och frissigt hår, skulle behöva något som piggar upp det!

  Jag prövar gärna Born again wash!

 • Inger

  Hej Mia
  Jag har blont slingat hår och den styling produkt jag skulle vilja prova är FULL.AGAIN
  Hoppas på tur

 • Britta Högström

  Långt, mellanblont frissigt tunnt hår med självfall så… utan tvekan hade MOTION.LOTION varit perfekt för mig 😀

  Hoppas du har en riktigt skön maj!

 • MariaM

  Slitet, långt, blont och “amnings-tunnt” hår har jag…skulle gärna bättra det lite 🙂 FULL.AGAIN låter ju perfekt!

  /Maria

 • Louise

  Tja, jag har långt, blont och väldigt tjockt hår med självfall, därför skulle jag vilja pröva MOTION.LOTION för att kunna få till riktigt snygga lockar

 • Åsa

  Tunt och platt och slinkigt – tänk en hjälm av tunt satintyg så vet ni. Behöver ganska desperat Body Builder, Full Again och Powder Puff.
  …Ibland händer det – tänk om det blir jag 🙂

 • Barbro Markström

  Färgat, rött, långt hår
  Angel Wash och Angel rinse
  Skulle passa i mitt hår!
  Spännande att få prova Kevin Murphy i år!

 • Catharina Niesel

  Typisk svenskt hår, många tunna sköra strån med blonda slingor som gör det skört. Testar gärna Blond Angel för att se om det går att få till min friss 🙂

 • Saras

  Är på ständig jakt efter de perfekta produkterna för mitt självlockiga/vågiga, och fina hår. Vill ha struktur, stadga och volym för att få fram korkskruvslockar som håller. Jag undrar om inte Anti Gravity skulle kunna vara nåt för mig 😀

 • Anne

  Typisk tunt svenskt hår som blir platt trots lite självlockigt.
  Anti Gravity spray, Powder.Puff, Hydrate-me eller Straight.Defence skulle passa för mitt hår.

 • AnnaKaize

  Eftersom mitt hår får Gollum o Jokern i Batman att framstå som hårmodeller (det är alltså tunt, platt och tunt. Sa jag att det var tunt?) så behöver jag något som ger volym utan att mina tragiskt tunna strån ser friterade ut, så “Thickening Lotion” skulle nog funka fint. Den eller “Anti Gravity Spray” 🙂
  Ha en härlig vår raring <3

 • Sara

  Jag har typiskt skandinaviskt hår och till vardags spelar det inte så stor roll för jag älskar mitt hår ändå, men till fest är det lite trist när det lägger sig som en pannkaka efter en liten stund, något jag tror de flesta av oss kan relatera till 🙂 Jag skulle gärna vilja prova body.builder för att få lite volym!

 • Janina

  Letar efter ett bra shampoo och balsam för mitt hår. Håret ska bli sådär lent, mjukt och luftigt. Eftersom jag inte brukar använda stylingprodukter så kräver jag mycket av själva tvätten. Angel wash och rinse låter som ngt för mig med fint hår med färgade slingor. Och young again olja för att återfukta och ge håret glans och den där mjuka känslan jag är ute efter.

 • Christina Frisberg

  Härlig tävling!! 🙂
  Jag har svartfärgat hår i kort igelkott frilla, färgar ca var 8 v. så det behöver lite boost för att må bra, Den där Luxury Rinse tror jag stenhårt på!!!
  kramar till alla som vill och behöver!! 🙂

 • Ramona Runds

  Då jag efter en period av extremt stress tappade mycket hår önskar jag mig en Full Again så att jag kan få tillbaka känslan över mitt annars tjocka och fina hår.

 • Lotta

  Jag har ett ganska tjockt och bra hår. Men det är ganska slitet då jag gjort mycket ljusa slingor. Jag kommer att göra slingor igen nu innan sommaren.
  Stylingprodukten jag vill vinna är Anti.Gravity.spray.

  Hoppas på tur!

 • Amanda Andersson

  Skulle jag ha turen att vinna hoppas jag på “Blonde angel” produkterna. Jag har ett slitet hår efter många år med plattång och har precis har börjat återfå glansen och spänsten i det. Tyvär är det svårt att hålla det blonda i en snygg ton utan konstanta färgningar och det sliter tyvär alldeles för mycket så hoppar på att det här är ett bra alternativ för att slippa den onda cirkelen!

 • Saga

  I´m a Beautiful blond angel! Min frisör använder detta shampoo till mitt hår, och det doftar fantastiskt. Dock så har jag lite tom i sparbössan efter en helt ny sommargarderob…

 • Nilla

  Jag har asiatiskt hår, tjockt, strävt, tungt, platt och med ungefär halva den normala hårmängden och kämpar med att hitta bra hårvårdsprodukter (och frisörer!) här i Sverige. För nåt halvår sen använde en frisör Kevin Murphy schampo på mitt hår och det fungerade jättebra men salongsschampo är en lyx helt enkelt.

  Skulle gärna få prova Full Again om jag vann.

 • Lina Karlsson

  Hejsan!
  Jag har alltid kämpat med mitt tjocka, råttfärgade hår. Så jag började färga det när jag var ca 13 år. Just därför så får jag ofta små korta hårstrån som står upp överallt och jag blir galen på de:)
  Just nu har jag det färgat i brun färg. Plus att jag sliter med torr hårbotten som gör mig galen av klåda.

  Jag skulle bli väldigt glad om jag vann
  BORN.AGAIN.MASQUE:)

  Sköt om dig. Varma Hälsningar Lina

 • Anna Johansson

  Sova på siden, och en nyfunnen frisör, en del för mitt hår numera gör.
  Men behöver komplettera med en och annan sån där vård- eller stylinggrej.
  Ganska långt, helt svenskblont, mycket torrt, har jag förstått!
  BORN.AGAIN – verkar vara schampot för mig!
  FULL.AGAIN – behövs för en ganska tunnhårig tjej.

 • Camilla H

  Underbar tävling och jag tycker att mitt hår är torrt och svårformat samt med blonda slingor i hela håret. Jag skulle vilja ha stylingen anti gravity spray.

  Dessutom borde jag vinna då jag haft det väldigt tufft den senaste tiden, med tragiska händelser omkring mig, utan direkt några pengar. Men jag fortsätter att kämpa mig till en bra framtid, kan jag så kan ni! Så att vinna denna tävling hade verkligen varit underbart.

 • Eva

  BALANCING.WASH
  Vill jag ha
  skulle använda den varje da
  mitt hår gör ingen glad
  nej nu ska jag ta ett bad
  Åh, kan inget schampo finna
  som du ser så behöver jag vinna.

 • Karin Persson

  Hej!

  Mina tunna fina hårstrån behöver volym så jag önskar mig Anti Gravity oil free volumiser.Jag behöver all hjälp jag kan få.Bra att produkterna är paraben och sulfat-fria. Hoppas att turen är på min sida.

 • susanna wahqvist

  Hej!!

  Jag har tunnt skandinaviskt hår! Den stylingprodukt jag önskar är: ANTI.GRAVITY.SPRAY

  Älskar att de är parabenfria;)
  använder inget annat…

  sanna

 • Åsa Nilsson

  Balancing Wash vore underbart att få testa. jag är precis en sån där “varje-dags-tvättare” som behöver extra skydd till mitt hår mot fön och plattång. Mitt hår är tjockt och blir lätt lite frizzy.

 • Monica

  Mitt hår är självlockigt och blir lätt frizzigt o torrt. Perfekt med sulfatfria produkter som inte torkar ut håret. Jag skulle bli jätteglad on jag fick chansen att prova Motion Lotion!

  Med vänlig hälsning, Monica

 • Majsan

  Jag tjockt ljusbrunt hår som blir grått, färgar regelbundet hos frisör. Men ett problem är virvel som gör att det tunga håret faller ner som klister på skallen. Jag hoppas vinna ANTI.GRAVITY.SPRAY

 • Kerstin

  Jag har alltid haft självlockigt blont hår som lätt blir lite frizzigt. Men efter att ha ammat min lille son i ett år har håret gått från lite frizzigt till katastrofalt. Varje morgon är håret som en frizzig och tovig massa. Jag hoppas att jag skulle kunna få testa BORN.AGAIN och kanske få tillbaka mitt “gamla” hår.

 • Pia Persson

  Mitt hår är typiskt svenskt babyhår 🙁 Många , men tunna hårstrån som helst ligger platt , trots mina tappra försök att få volym på det :
  Anti gravity spray , kanske kan hjälpa mig.

 • Anette

  Åh vad spännande de här produkterna ser ut. Har aldrig sett dem förr men blev jättenyfiken!

  Mitt hår är, som många andra här beskriver, tunt. Det går aldrig att få någon fason på det. Permanentade mig under många år men det har jag (gudskelov) slutat med numera. Färgar det för att dölja begynnande gråa hår.
  Problemet är att håret inte går att styla (det är där jag hoppas på de här produkterna), det ligger platt på skallen och blir därför fort fett och hårtopparna slits fort. Tycker det är lite svårt att välja eftersom jag inte känner igen produkterna men “born again” skulle väl kanske passa bra om man hade turen att vinna!?

 • Hanna Johnsson

  Hej Mia!

  Jag har långt, tjockt, mörkt, färgat hår som lätt blir slitet i topparna…
  Om jag vinner önskar jag följande produkt(er):
  Shampoo: BALANCING.WASH
  Balsam: HYDRATE-ME.RINSE
  Stylingprodukt: HAIR.RESORT.SPRAY

 • Jonathan Ringström

  Jag har långt, blont lockigt hår och mängder av det!
  Shampo: BALANCING.WASH
  Balsam: HYDRATE-ME.RINSE
  Styling: HAIR.RESORT.SPRAY

 • Christin Bergqvist

  Jag har normalt hår, ,men är torr på topparna för jag har ganska långt hår.
  Shampoo- Angel Wash
  Balsam-Angel rinse
  styling- Young again

 • Tina Carlström

  Jag skulle definitivt behöva detta till mitt långa (under brösten) och blonda slingade hår.

  Torra toppar som gärna vill klyva sig. =(

  Har jag chansen att vinna skulle jag vilja vinna:
  Styling UN DRESSED
  Schampoo Blonde Angel wash
  Balsam Angel rinse

 • Josefine Luiro

  Jag har medellångt blont, supertorrt hår p.g.a överdriven värmestyling… Undrar om Kevin Murphys produkter ska vara det som kommer att rädda mitt hår 🙂

  Shampoo: Born Again Wash
  Balsam: Hydrate Me Rinse
  Styling: Body Builder

 • Amelie

  Kevin Murphy har min frisör använt på mig några gånger och det är verkligen super! 🙂 Önskar att jag hade råd att köpa på mig lite produkter…
  Jag har flygigt och väldigt fint hår som bara är platt om jag tuperar det, så en POWDER.PUFF är mitt val av styling om jag vinner! *håller tummarna*

 • Ing-Marie

  Jag skulle vilja prova Born Again.
  Har mycket hår, men tunna fina hårstrån. Efter fyra graviditeter och amningsperioder hänger håret helt platt och livlöst.

 • Anna Lundkvist

  Torrt och frissigt hår som behöver fukt och omvårdnad, därför skulle Hydrate me wash passa perfekt.

 • Malin

  Mitt hår är så torrt och frissigt. Fick testa Hydrate me i en Glossybox och blev förälskad, så jag och mitt hår skulle vara dig evigt tacksam om jag vann det 🙂

 • Marie Berntfors

  Hej!

  Mitt Skandinaviska hår, tunna hårstrån men många som har fått lite för mycket färg och slingor behöver nog lite “reparation”. Försöker att inte tvätta lika ofta som tidigare, därför vill jag väldigt gärna prova, Fresh Hair Dry Cleaning Spray!

  Marie
  🙂

 • Jenny

  Mitt hår är mörkbrunt med röda nyanser och väldigt tjock, något torr hårbotten dock.
  Stylingprodukt jag skulle önska är: DAMAGE MANAGER

 • Malin

  Älskar Kevin Murphys produkter!! Absolut bästa hårprodukter!! Tyvärr har plånboken sagt nej nu ett tag:(
  Om jag vinner vill jag prova:
  Shampo: hydrate
  Balsam: angel
  Easy rider
  Jag har tunt, lite torrt färgat hår
  Hoppas på vinst:)

 • Sophia Rudeberg

  Långt mörkblont och trasligt och svår borstat.
  Jag skulle älska att ha young again eftersom det verkligen skull bli frächare och snyggare.

 • Josefine

  Maxi.wash detox shampoo låter intressant, likaså full again.

  Skulle gärna ta hjälp av proffsen för att hitta det allra bästa för mitt långa, men ganska slitna, bruna hår.

 • Johanna

  Väl blekt och blond är jag, eftersom blondiner har roligare (stämmer åtminstone när man är ute och reser som blondin…) Powder puff tycker jag låter toppen då “min” hund också är en powder puff!

 • Ullan

  Mitt hår är tunt, flygigt, sprött och volymlöst … Önskar BORN.AGAIN.WASH, HYDRATE-ME.RINSE och UN.DRESSED.

 • Sofie Altuntas

  Jag är gärna med <3 Jag är naturligt blont làngt och normalt hàr som skulle behöva lite volum. Jag önskar därför vinna "Powder Puff"

  Hàller tummarna 🙂

 • Annae

  Mitt hår är blond och färgat , lite torr och skulle behöva en lyft med BLONDE.ANGEL.WASH
  Colour enhancing shampoo for blonde hair
  Shampooing rehausse-couleur pour cheveux blonds! Hoppas hoppas på vinst !

 • Maria J

  Jag har massor av tunna blonda hårstrån på min skalle som skulle må bra av lite “blonde angel wash”!

 • Emma Widman

  Min hårtyp är görtrist, tråkig och lite halvdöd…..nej skämt och sido. Jag har blond, fint, tunt spikrankt hår som är färgat.
  Skulle verkligen ehöva ett nytt schampo/balsam för färgat hår då jag i princip har helt slut på det och behöver lite ny inspiration 🙂

  emma.widman@hotmail.com

 • Julia W

  Mitt hår är det synd om kan jag lova, tvättas med det blåvita billiga schampoot som alla frisörer fasar. Blonderat, fett, slitet och tovigt, kämpar varje morgon!! Jag kanske skulle haft born again wash och treatment. Styling produkten Fresh Hair hade jag så himla gärna velat ha, för att slippa tvätta mitt hår varje dag, och för att få volym!!
  Håller tummarna rejält nu!!!! hoppas hoppas hoppas..

 • Alexandra

  Jag har rågblont extremt tjockt och långt hår. Brukar oftast låta det lufttorka för att behålla kvaliteten på håret.

  Fönar och använder andra produkter endast då jag ska på scen. Och behöver då särskilt Anti Gravity Spray!

 • Annika Nilsson

  Jag har långt, blont och tjockt hår med lite självfall. Skulle vara roligt att testa MOTION.LOTION!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.