Teknik,  Utanför ämnet

Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4

Rebecca & Fionna

För två veckor sedan var jag på releasfest av nya Samsung Galaxy S4 som släpps nu i dagarna. Jag fick känna och klämma på telefonen och stuffa lite till Rebecca & Fionna.

Det är många nya funktioner på Galaxy S4 och den som jag gillade mest kallas för Drama Shot. Det är en kamerafunktion som du kan använda när du fotograferar ett objekt/person som rör sig och sedan sätts alla bilder ihop till en härlig rörelsebild. Se ett exempel med hunden nedan. Det hade ju varit perfekt vid offpiståkning i Schweiz.

Drama Shot

Till telefonen kan man köpa ett armband som mäter aktiviteter (ex vid träning) och hur du sover via en 3D sensor. Datan skickas sedan till din telefon via bluetooth och du behöver inte ens ha telefonen i närheten.

Andra spännande funktioner är röstöversättning, ögonfjärrkontroll, styrning genom svepande rörelser i luften och att den går att använda med vantar!

Nackdelarna jag kan se är storleken (men det ryktas att det ska släppas en mindre modell). Det är inte direkt så man stoppar den i fickan. En annan sak är priset. Utan abonnemang kostar telefonen ca 6000 kr. Vem vill skänka ett bidrag? 🙂

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.