appar
Teknik

Två nya appar; KappAhl och Left or Right

appar

Igår släpptes två nya appar som jag genast laddad ner.

Det ena är KappAhl som skapat sin kundklubb och butik i en app. Här får du poäng på alla dina köp och tips på nuvarande kampanjer och annat. Jag som handlar mycket barnkläder på KappAhl tycker det här verkar toppen. Du får dessutom 50 kr i bonus när du laddar ner appen.

Den andra är en app som Sofi Fahrmans är inblandad i som heter Left or Right. Det är helt enkelt en app där du lägger upp två bilder och en fråga och sedan får användarna tycka till. Så här beskriver Sofi den “Left or Right är en app för sociala beslut som snabbt ger dig en överblick av vad communityt tycker, som en rådgivare i din ficka.” Ännu en app som egentligen är helt meningslös men ändå kommer bli mångas tidfördriv. Jag provade lägga upp två bilder på drinkar och fick genast 93 likes på drinken jag drack på stranden i Thailand 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.