Tävlingar

Tävling: Damn heels

Nu ska det tävlas igen och den här gången kan du vinna ett par ihopvikbara ballerinaskor från Damn Heels som ligger i ett litet fodral som vecklas ut till en väska. Värde 275 kr.

Tävlingen arrangeras tillsammans med Accessora som just nu har flyttrea med 30% på allt i butiken (ett tips är att kika in alla fina smycken!).

Svara på frågorna nedan så är du med och tävlar.

1. Varför behöver du ett par Damn Heels?

2. Vilket år grundades Accessora?

Tävlingen avslutas den 13 mars.

Lycka till!

Grattis till vinnaren Librarybeth!

10 kommentarer

 • Martina

  1. Som nybliven student är allt som gör vardagen enklare och vackare hett eftertraktat. Med dessa blir man både skitsnygg och man kan använda dem på flera sätt!

  2. 2005

 • Cecilia

  1.Jag är en skoälskare av STOOORA mått och det går inte en dag utan att det sitter ett par höga klackar på mina fötter. Jag behöver de här Ballerina-skorna för att göra fötterna liiiite gladare på kvällarna. Som det är nu surar de jämt & ständigt 😉 hihi….

  2. 2005

 • victoria

  1. Kan inte gå i klackar så två par skor står på listan inför våren, ett par ballerina och ett par converse. Kan inte köpa båda men om jag vinner ballerina skorna kan jag kosta på mig ÄKTA converse!

  2. 2005

 • Ameline

  1) Jag behöver ett par Damn Heels just för att jag inte äger ett endaste par ballerinor, sen tycker jag att de ser mjuka och sköna ut, dessutom guldiga som just nu är det jag hett eftertraktar.

  2) 2005

  Hoppas Hoppas…

 • Librarybeth

  1. För att ballerinaskor är så librarish och jag behöver variera skodon då jag går och står så mycket i mitt arbete. Perfa när de inte tar någon plats i väskan till och från jobbet.

  2. 2005!!!

  3. Blev glatt överraskad! Fick just se att Accessora säljer Fnugs lack!!!! 😀

 • Erika

  1. Skulle älska dessa damn Heals. De skulle ligga fint i min väska och få mig att känna mig trygg i mina klackar då jag vet att när mina fötter tröttnat så kan jag enkelt glida i ett par ballerina som ändå får mig att hålla stilen!!

  2. Tjugohundrafem

 • Emmi

  1. Jag får hela tiden gliringar från familjemedlemmar och vänner att jag borde skaffa mig ett par lågklackade skor. Och visst måste jag erkänna att det inte är skönt att knalla runt med höga klackar hela tiden, så det här vore den perfekta lösningen!

  2. 2005

 • Maria

  1. För en partyprinsessa av stora mått
  som älskar höga klackar
  kan man behöva ta fram något vackert men smått
  framåt små timmarna när man hem vacklar.
  2. 2005

 • Cassandra

  1. En större väska till vardags, en liten partyväska i guld, samt ett par ursnygga ballerina, det är ju EXAKT vad jag behöver! 🙂 Mina fötter hade tackat mig :))
  2. År 2005!

  Kram Cassandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.