Tävlingar

Julkalender lucka 14

I lucka 14 finns en fin sjal från Veromoda.

För att vara med och tävla behöver du bara berätta i en kommentar vilken ditt nyårslöfte kommer vara nästa år – om du har något.

Lycka till!

Grattis till Josefin!

38 kommentarer

 • Susanne

  Gå ner tio kilo och sluta röka!
  Vanliga nyårslöften,
  men jag ska varjefall försöka!
  Skillnaden är att i år kommer
  jag det att klara…
  för hälsan är i fara!

 • Chanette Sirenius

  Oj, har inte tänkt på det ännu…Mitt nyårslöfte får bli att försöka bli av med några kilon. Har lagt på mig en del sen jag blev sambo i somras!

 • Elin

  Fortsätta att vara självisk, från att aldrig vågat säga emot har jag gjort det några gånger iår. På grund av detta har jag förlorat en vän jag trodde stod mig nära men nu mår jag så mycket bättre och igår vågade jag säga emot min chef som var så fruktansvärt otrevlig mot oss i personalen då hon var stressad. Tufft just då, men så galet skönt efteråt 🙂

 • Cassandra Holm

  Jag och min kompis röker
  Så nu tycker jag att vi försöker
  att sluta röka
  och istället i vikt öka 😉
  låt 2012 bli ett rökfritt år
  blir ju lite lättare om jag denna ursnygga sjal får 😉

 • J

  Mitt nyårslöfte kommer vara att stressa mindre och behålla den balansen som jag lyckats uppnå idag. Det är inte värt att stressa och flänga runt och sedan bli en lättirriterad och otrevlig flickvän. Det är inte värt att känna att det snörper till i bröstet och att få ont i magen. Jag har lärt mig i år att säga nej till saker, ta beslut som känns svåra men som får livet att kännas bättre efteråt. Jag har lärt mig att man inte kan göra allt, hur gärna man än vill. Och jag har lärt mig att ibland måste man få vara lite egoistisk och inte bara tänka på andra att de ska ha det bra utan man måste även ha det bra själv.
  För den viktigaste personen att ta hand om är ju faktiskt du själv 🙂

  Kram

 • Eva M

  Att fira mina sjuttio år med en så pass minnesvärd fest att folk fortfarande pratar om festen den dagen jag längre inte finns här på jorden. Det är mitt nyårslöfte!

 • Maria Sundlöf

  Jag ska försöka med att gå ner en massa i vikt detta år!
  kroppen mår inte bra just nu, så jag måste verkligen!!!! Men har haft 2 enormt tuffa år nu, så jag har inte orkat bry mig så mycket… Men efter nyår ska jag verkligen sätta fart!! Träningen har jag redan börjat med, men att äta rätt ska jag börja med efter allt smarrigt man stoppar i sig under december månad!

 • Annelie C

  Aldrig nyårslöften jag till någon ger –
  bara en önskan jag tyst för mig ber:
  Att under året få vara så lycklig jag bara kan-
  med mina vänner, två söner och älskade man.

 • klara wiström

  Att visa mina nära och kära hur mycket jag uppskattar och håller av dem. Det är så lätt att man glömmer det och tar alla för givet. Jag har varit dålig på att visa vad jag känner så det vill jag bli bättre på.

 • Anna M Rautila

  Jag vill självklart vara med även jag. Mitt nyårslöfte är lite klyschigt, men det har hänt så mycket tråkigheter runt omkring mig på sista tiden så mitt nyårslöfte är helt klart att lära mig att leva lite mer i nuet och njuta av varje sekund.

  Kram!

 • Emma Rudbeck

  Jag skall inte sluta röka men jag skall skära ner på mitt rökande till max 10 cig om dagen. Detta borde jag kunna lyckas med

 • Malin.L

  Jag ska lova mig själv att vara nöjd och inte ha så höga krav på mig själv och allt jag gör. Jag ska försöka att hålla fast vid att allt inte måste vara perfekt och att jag inte måste vara med och kontrollera ALLT.
  Tagga ner är alltså mitt nyårslöfte för 2012.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.