Tävlingar

Julkalender lucka 13

Glad lucia!

I lucka 13 finns de här mysiga öronmuffarna från Ellos. Värde 129 kr.

För att vara med och tävla behöver du bara berätta i en kommentar vilken som var den första bloggen du började läsa och varför.

Lycka till!

Grattis till Michaela!

39 kommentarer

 • Cassandra Holm

  Anagina.blogg.se är den första bloggen jag läste. Det började med att jag såg ett klipp utav henne på Youtube, så fanns hennes blogg länkad där. Detta va väl runt 2 år sen och följer henne fortf 🙂

 • Emma S

  Den första bloggen jag började följa var underbara clara. då jag kommer från Norrland kändes hennes blogg som att det fanns något välbekant över den 🙂

 • Linzan

  Min kompis Ellinor,
  tog ett sabbats år,
  började resa i Sverige runt,
  hennes blogginnehåll var allt annat än tunt,
  med teknikens hjälp fick jag följa med,
  riktigt roligt synd att hon slutade

 • Emelie

  Jag är gärna med och tävlar och den första bloggen jag började läsa var min kusins blogg, den är inte känd och hon har inte så många läsare men hon skrev om vad hon gjorde på dagarna och på det sättet höll vi kontakt dagligen! 🙂

 • Lotta Larsdotter

  Det var i modebloggarnas barndom 2003 då jag började följa Sveriges första modeblogg Annas blog feat Mel E som två bibliotekarier på KiB skrev. Jag var (och är) besatt av mode och tyckte det var intressant att se detta fenomen av modebloggar växa fram.

 • Ninni

  hihihi det var din systers blogg Trend & träning….
  för att det var intressant att få lite nya recept ideer samt träning när man har barn… Efter det så vart det din…

  // Ninni

 • Chanette Sirenius

  Det var nog Hannah Graafs blogg. Hittade den av en slump och fastnade för hon skrev på ett roligt sätt om allt och ingenting!

 • Kellie Sellin Edland

  Den första bloggen jag började läsa… hmmm, det var dock inte längesen jag började med detta alls. Men det var nog Keelas blogg! Hon var så glad och gullig, och det var roligt att läsa hennes blogg! Hon är så positiv 🙂

 • saija

  Det var för ca 10 år sedan som jag började läsa min mosters blogg (fast det hette inte blogg “på den tiden”). Jag ville också försöka och sedan dess är jag fast! 🙂
  På “den tiden” var vi inte så många som hade personliga hemsidor/bloggar så jag följde väl ett tjugotal dagböcker kanske… Idag är jag uppe i några hundra! :=0

 • Clara

  Det är bara något år sedan jag började läsa bloggar. Den första var Underbara Claras blogg. Den är fortfarande en favorit.

 • Jonko

  Den första bloggen jag började läsa var min systers, efter det var jag fast & nu läser jag alla möjliga bloggar dagligen 🙂

 • Anette

  Jag tror att den första bloggen jag läste var Helenas blogg “Spets och snor” – en jättefin inredningsblogg som tyvärr inte är aktiv numera. Läser mest inredningsbloggar men hittar hela tiden nya fina bloggar med olika inriktningar.

 • Michaela

  Den jag började läsa aktivt först var en blogg där en tjej från min förra skola börjat skriva om sin Anorexia-kamp. Jag hade ingen aning om att hon hade Anorexia så det kom som en chock för mig, och därmed kunde jag inte slute läsa för jag ville veta hur det gick för henne. Denna läser jag än idag och det var cirka 2 år sedan nu. Hon har hittat viljan att bli frisk men är inte riktigt där, hon har fått återfall.

 • Nilla

  Den första bloggen jag började läsa var min kompis’ blogg, och den läste jag ju då mest för att det var min kompis, och hon gör alltid så tokiga saker och är mycket bra på att skriva om allt tokigt hon är med om.

 • Jannicke Nyqvist

  Den första blogg jag läst “på riktigt”, alltså kollade flera gånger per dag, är min sambos. Han bloggar om sitt liv som föräldraledig tillsammans med vår dotter Mathilde. Hans blogg heter Bitterpappan 🙂

 • Ingrid J

  Jag tror det var bjooti-bloggen.
  Jag sökte information om smink eller liknande, och hamnade hos henne.
  Det är många år sedan, och det fanns inte så många svenska bloggar som handlade om det då.

 • Emma Lisa Magnusson C

  Min första blogg var nog nån reseblogg som jag inte minns namnet på sen var det kanske alex schulmans tror jag.

 • Karin

  Mysiga!=)
  Min första blogg jag började läsa var Lipglossbitch. Jag har alltid gillat skönhetsprodukter och där fanns det mycket att läsa om sådant och mycket tips att få. Dessutom bra länkar som har gjort att jag senare upptäckte andra trevliga bloggar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.