Tävlingar

Julkalender lucka 3

I lucka tre kan du vinna en väska från OBJECT (obs väskan är svart 18×24 cm) värd 400 kr.

För att vara med och tävla behöver du bara berätta i en kommentar vad som varit din bästa julklapp någonsin.

Lycka till!

Grattis till Mirre, väskan kommer med posten!

68 kommentarer

 • Vilje

  den bästa julklappen som jag fått var en jul som jag fick tillbringa helt själv utan minsta lilla stress eller stök. Bara jag och katten och mys hela helgen. Underbart!

 • MyzaaN

  den bästa julklappen jag har fått fick jag närjagvar 7. & fick en docka av min farmor & farfar & det var inte bara en “vanlig” dock utan den var i normal storlek …dvs lika stor som mig.. Kan fortfarande komma i håg den känslan 😀

 • Susanne L G

  Det måste ha varit dockskåpet som min morfar hade byggt åt mej.
  För jag ser väldans glad ut på kortet som är taget från det ögonblicket!!

 • Sara Hedström

  Den bästa julklappen någonsin var en receptbok jag fick av min släkting
  med min kära mormos recept inskrivna vackert, det berörde mig.

 • Tanja

  Den bästa julklappen jag fått var när pappa flyttade hem igen, då var jag 6år. Och jag fick dessutom en kattunge av honom som jag önskat mig. Det glömmer jag aldrig.

 • Kellie Edland

  Den bästa julklapp var när jag fick min första egna systemkamera, efter det så var det bara foto som gällde och nu har jag ett superstort intresse och inkluderar foto i mitt egna företag! 🙂

 • Jeanette

  Min bästa julklapp någonsin var när jag fick min första cd-spelare. Det var något jag aldrig trodde att jag skulle få och jag använde den sedan varje dag i flera år.

 • Millan

  Min bästa julklapp var när jag fick min första kamera runt 10-11 års ålder. Fantastiskt roligt att fotografera allt och alla 🙂

 • Yana Eriksson

  Min bästa julklapp var när Tomten kom med en kattunge <3
  då var jag sju år och kattungen blev min bäste vän!

 • Frida

  Min absolut bästa julklapp är min lilla prinsessa. Jag fick en stor kartong, där det krafsade och lät på insidan. Fick en liten hundvalp, en liten Doris, en bästa vän som idag är 5 år <3

 • Therese

  Min bästa julklapp någonsin var när jag och mina syskon fick en resa till New York i strumpan på morgonen! Det var helt magiskt!

 • Mirre

  Hade precis innan jul träffat en kille och när han till julafton överöste mig med julklappar blev jag helt förstummad av hans omtanke. Det var jackan jag hade tittat på i en affär, det var tröjan och kjolen från en annan, saker till min lägenhet och mycket mer.
  Precis när jag inte trodde det kunde vara något mer, så fick jag en liten ask med det vackraste guldarmband man kunde tänka sig och en liten lapp i som det stod på; Bli min för alltid!
  Lappen var min bästa julklapp någonsin och såklart stannade jag hos honom för alltid!

 • johanna

  Min bästa julklapp var nog när jag fick en keyboard av mamma!
  På grund av den så har jag höjt mig från G till MVG i musik och det hade jag aldrig gjort utan den och jag spelar fortfarande på den varje dag så det var det bästa jag fått!

 • Kim

  Den bästa julklappen är den jag får varje jul, att mysa tillsammans med familjen hemma hos mamma å pappa..med syskon, syskonbarn och våra respektive..samt att alla mår bra å är glada

 • Anna

  Min bäst julklapp fick jag för några år sedan tillsammans med min syster. Det var ett Fadderbarn som mina föräldrar betalade för från och med då i våra namn. Jag var då sjukskriven under flera år och kunde inte betala själv men hade pratat mycket om hur mycket jag vill hjälpa ett fadderbarn.

 • Marm74

  Oj, kan inte välja ut vilken som varit min finaste julklapp. Däremot är det finaste och roligaste jag vet att gå upp på julaftonsmorgonen och se mina barns förväntansfulla ögon inför dagen.

 • klara wiström

  En upplevelse som var en resa till Gran Canaria mitt i kalla vintern. Det var det bästa jag fått för sol och värme var det jag behövde som mest för att må bra

 • Ingrid J

  När jag var liten hade vi inte så gott om pengar. Men man var ändå glad över det man fick och förväntade sig inte mer. Så en jul,jag tror jag var sex eller sju år, när alla fått sina julklappar och tomten hade gått, gick pappa upp till vinden. Jag blev tillsagd att vänta nere vid stegen.
  Ner kommer han, med den vackraste,röda dockvagnen, och jag minns än idag hur det kändes. Jag kan säga att jag blev glad.

 • Johanna

  Det var en stereo jag fick i julklapp när jag var 11 år. Jag blev så lycklig att jag började störtböla, och det smittade av sig på mamma och mormor bl.a. Så vi hade en julafton med gråtkalas 😉

 • Kristina K

  Jag var 19 år och precis hade flyttat hemifrån, var student och levde mestadels på nudlar. Det typiska studentlivet. Fanns det någon slant över så blev det en ny tröja. Under granen stod ett ENORMT paket och det visade sig vara till mig från mamma och pappa. Full av förväntan slet jag upp paketet och det innehöll massor av second handprylar som verkligen var medvetet hemska. Jag förstod ingenting. Det var gamla plastkrukor, en trasig lampskärm, en ful gammal duk osv osv… men längst ned fanns ett kuvert med orden “God Jul gumman – hitta något som faller dig mer i smaken”.
  Det var ett presentkort på IKEA a 5000:-. Jag brukar verkligen inte få så dyra julklappar av mina föräldrar, men de hade sparat och gnetat för att jag skulle få det fint i studentlyan…
  12 år senare och jag minns fortfarande den lyckan och glädjen…

 • Anna

  När vi fick förkylning i julklapp och låg i soffan hela julaftonen och kollade på tv och film. Vi gjorde om det året efter också, fast då var vi friska. Så lugnt och skönt!

 • Johanna

  Min bästa julklapp var nog i fjol när sambon släpade både en ny dator och en smartphone till mig. Vi hade kommit överens om att INTE köpa julklappar till varandra och det är när man blir sådär väldigt väldigt överraskad som klapparna är som bäst. Och det var ju inga dåliga klappar heller.

 • Karoleen

  När jag träffade min make så berättade jag att jag skulle vilja börja fota, men hande ingen bra kamera. Vi hade inte haft många dejter och så var det jul och då kommer han med den dåvarande bästa digitalkameran på marknaden. Behöver jag säga att han vann mitt hjärta? =)

 • Anna M

  Min bästa julklapp någonsin var en weekend för mig och sambon, med barnpassning och där vi fick en helg på hotell bara vi två. Vi åt gott, skrattade och blev nykära på nytt! En underbar gåva!

 • Famsan

  En flyttkartong full med Barbie, Ken och Skipperdockor, full med tillbehör och kläder! Världens bästa klapp än idag!

 • Ingalill

  Den alla bästa julklappen någonsin var när jag fick ett piano. Natten till julafton smög mamma o pappa in det i vardagsrummet och där stod det snygg och vacker på julaftonsmorgonen. Idag är jag 57 men minns fortfarande känslan.

 • Kerstin

  Ett smyckesskrin jag fick när jag var 16. Använde det i många år, till slut gick det sönder. Köpte ett nytt men det är inte alls samma sak.

 • Anette

  Mina allra första skidor. Var väl i sjuårs åldern och fick ett avlångt jättespännande paket. Lyckan var stor när jag öppnade det och såg vad det innehöll. Sedan bodde jag princip i backen och åkte skidor från solens uppgång till nergång hela den vintern ;-)!

 • Victoria Svensson

  Den bästa julklappen jag fått var min första svartvita handdator från Palmpilot på 8 MB. Jag älskade den otroligt mycket och använde den i många år som kalender, adressbok och spelapparat.

 • Amanda

  Min bästa julklapp var en gosedjurshund jag fick när jag var liten. Det var under en tid då i princip alla jag kände hade en sådan, och jag ville inget hellreän att ha en. Men varken mamma eller pappa hade råd så de sa att jag inte fick någon. Men sedan på julafton öppnade jag paketet och där låg den! Min pappa hade sålt en massa filmer för att ha råd med den. Den sover fortfarande i min säng efter 10 år 🙂

 • T.S.B

  Min första jul när jag var ett år och fick en docka med grön och röd mjukisdress. Jag urbrast GOCKA och sprudlade av glädje.

 • Emma Lisa Magnusson C

  Den bästa julklappen jag fått var en undulat, när jag var barn. Han levererades som ett paket redan på lillejulafton och jag blev jätteglad över att ha fått en så fin GRÖN undulat. Nästa morgon när den gula rullgardinen var drogs upp. uppdagades att han egentligen var BLÅ. jag minns hur förvånad jag blev. Jag lärde mig dock tycka om honom trots att han var blå.

 • Anki O

  den bästa julklapp jag kommer ihåg är ju denna lap-top!!! så totalt oväntad …men i “hemlighet” väldigt önskad……som min make och mina söner gav mej!!

 • Charlotta Holmquist

  Min bäsa julklapp någonsin måste vara ett par cowboy boots med svart lackklack. Använder dem fortfarande, över tio år gamla!

 • Martina

  Min bästa julklapp var nog när jag gick i 7:an och min pappa gav mig ett par valfria skor och han dessutom följde med mig runt i varenda butik i hela Stockholm för att hitta det perfekta paret. Han kanske ångrade det när han väl insett hur många skobutiker det finns, men jag var supernöjd med mina fina skor och använde dem ända tills de var totalt utslitna.

 • Anne

  När jag var runt 10 år gammal fick jag från min pappa svarta skinnhandskar. Jag tror dem var dem enda julklapp som jag fick från min pappa och dem var ett kärt minne efter honom under många års tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.