London imorgon

På imorgon åker jag till London igen. Den här gången är det med jobbet så alla butikerna på min shoppingkarta som jag skapade sist jag var där kommer inte hinnas med. Däremot planerar vi att besöka shoppinggallerian Westfield som jag hört mycket gott om.

Jag kikar gärna in hos COS, GAP, Kurt Geiger, Zadig & Voltaire, TopShop, Reiss mfl.

Visa MiaShopping i London på en större karta

4 Comments
  1. Välkommen till “min” stad! Hoppas du får några härliga dagar. Westfield är STORT och bjuder också på tittgodis som Miu Miu, Prada och andra dyrgripar. I den delen av gallerian kan man också njuta ett glas bubbel i champagnebaren! 🙂

Skulle bli så glad för en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: