Internettips,  Tips

Handla dina USA-favoriter från Amerikana

Min bloggkompis Anna har startat ett företag, Amerikana, där hon handlar amerikanska produkter åt kunder utanför USAs gränser och skickar de direkt – säkert, enkelt och snabbt!

“Handla snygga accessoarer på J.Crew och Anthropologie samt Young, Fabulous & Broke tunikor. Eller kanske ett par härliga mjukbyxor från Victoria’s Secret’s PINK kollektion. Förutom tidsparande och personlig svensk shoppinghjälp kommer du via Amerikana kunna ta del av det allra senaste inom shopping & mode i USA. Visste Du t.ex. att Lauren Conrad från ”The Hills” designar en kollektion för varuhuset Kohl’s, att den 10 oktober lanserade Target sitt samarbete med Mulberry och att den godaste godissorten just nu är M&M Pretzel? Amerikanska shoppingnyheter som dessa hittas på bloggen www.amerikanablog.com.”

Lycka till Anna, jag tycker det är en toppenbra tjänst du har skapat!

Läs mer om hur det går till här.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.