Internettips

Så lägger du upp foton på Instagram via datorn

Om du har flera instagram-konton eller brukar skriva mycket text eller taggar till dina bilder så kan jag rekommendera att lägga upp dina inlägg via datorn.

Om du bara går till www.instagram.com via din webbläsare så kan du bara kommentera, editera profilen och gilla andras bilder. Men om du däremot lurar webbläsaren att du kommer från en mobiltelefon så får du upp den här bilden längst ner vilket gör det möjligt att ladda upp en bild precis som på din mobil eller platta.

publicera foto

Så här gör du!

  1. Installera User-Agent Switcher för webbläsaren Chrome (om du inte har Chrome så ladda ner här)
  2. Klicka på den lilla agent-symbolen längst upp till höger på din webbläsare. Välj ex iOS -> iPhone 6.
  3. Gå tillbaka till www.instagram.com, logga in, och vips så ser du “Publicera ett foto” längst ner på sidan. Det enda negativa är att det inte går att lägga på filter. Men eftersom du laddar upp via datorn så är dina bilder säkert redan redigerade och klara.

User-Agent Switcher är egentligen till för att se hur sidor ser ut i olika webbläsare eller enheter. Så jag föreslår att du använder den till sin tilltänkta funktion också så att alla får en bra upplevelse när de besöker din sida 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.