Teknik

Bloggfrukost hos Expert

I morse bjöd Expert in till en frukost där vi fick en snabbkurs i fotografering av Petter Stahre som just nu gästbloggar på Experts blogg. Skärpedjup, ISO, bländare, användning av blixt var några punkter han hann ta upp på sin halvtimmes-föreläsning. Otroligt lärorika och bra tips som gjorde mig väldigt inspirerade att fotografera ännu mer.

Dessutom fick jag mig en pratstund med en kille från Canon som fick mig ännu mer övertygad om att det är en Canon PowerShot G12 som ska få byta ut min gamla trötta Ixus 55. När min fråga om en kamera med wifi dök upp (så man slipper kablar och minneskortläsare) så tipsade han mig om att det finns minneskort med denna funktion. Eye-Fi skapar minneskort med ett litet trådlöst nätverk. Toppen för mig som laddar upp få bilder väldigt ofta (för om det är många bilder det handlar om går det nog snabbare med vanlig synkning) .

Petter tar fotograferar bloggfrukosten.

Många var intresserade av ny Canon G12.

G12 finns i butik i slutet på månaden.

Tindra och Delinda var några av bloggarna som var på plats.

8 kommentarer

 • Syrran

  Där skulle jag också vilja vara med. Verkar superintressant!

  Killen på bild nr 2 är förresten gift med min mammalediga arbetskompis Jenny. Han jobbar på Canon. Kul att du fångat honom på bild.. 🙂

  Kram!

 • Bim HD

  Hm, varför kan de inte ha liknande på andra orter – dvs, mindre än Stockholm, Göteborg och Malmö – som exempel… Expert är liksom rikstäckande – liksom bloggarna…
  Hm, hade jag de 5500kr som det enligt Canon kostar med en sådan Canon så skulle den få flytta hit också. Eller, en kompaktkamera av vilken modell som helst… Nyfiken på en “riktig” ska Canon, också… Helt utan är värdelöst – och mobilen som är kass blir LITE trist i längden, ja…
  Må så grankott…

 • MiaShopping

  Anna: Haha, vilket sammanträffade! Det var han som berättade mer om G12:an och minneskortet med trådlöstnätverk.
  Bim HB: Ja, det måste du föreslå till Expert!

 • MiaShopping

  Maja: Ja, det måste vi fixa!!
  Alison: Man blir lätt förtrollad av den. Men jag vet fortfarande inte om det är den jag ska ha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.