Skönhet

Natuvive Age Control

Nu har jag hunnit testa några av  produkterna i Natuvives nya anti-age serie, Natuvive Age Control. Hittills är jag väldigt nöjd och de har fungerat bra på min känsliga hy. Ansiktskrämerna doftar friskt och går snabbt in i huden. Ögonkrämen är otroligt len och skön men jag använder den bara kvällstid eftersom jag tycker sminket sitter sämre på grund av silkesproteinet som finns i produkten.

Innehåll i produkterna

  • DRUVKÄRNOLJA: Mjukgörande olja, naturligt rik på antioxidanten vitamin E
  • ALOE: Naturlig fuktbindare, mjukgörande, vårdande för huden
  • GRÖNT TE: Rik på antioxidanter, motverkar fria radikaler, skyddande mot miljöfaktorer
  • ROOIBOS: Rik på antioxidanter, motverkar fria radikaler, närande och hudvårdande
  • SILKESPROTEIN: Naturlig fuktbindare, ger silkeslen känsla och lyster

AGE CONTROL PREVENT CLEANSER
Rengör varsamt och förnyar huden så att dess naturliga lyster åter kommer fram. Den lätta och skonsamma formulan berikad med naturligt aloe-extrakt och druvkärnolja avlägsnar makeup och lämnar huden mjuk och fräsch. Silkesprotein förebygger uttorkning och ger en len känsla.

AGE CONTROL PREVENT TONIC LOTION
Ansiktsvatten i krämig emulsionsform som skonsamt gör huden klar och mjuk. Berikad med druvkärnolja som är naturligt rik på skyddande antioxidanter, hjälper det att skydda huden mot framtida påfrestningar. För att återställa hudens mjukhet och fuktbalans innehåller ansiktsvattnet aloe vera och silkesprotein.

AGE CONTROL PREVENT DAY CREAM
Minimerar visuellt fina linjer och återställer hudens naturliga fuktbalans och fräschör. Berikad med naturlig druvkärnolja, aloe-extrakt, vitamin E och SPF 10 ger krämen skydd mot fria radikaler och framtida påfrestningar. Den lätta och luftiga formulan med silkesprotein ger huden en silkeslen känsla.

AGE CONTROL REPAIR DAY CREAM
Verkar omedelbart utslätande på fina linjer och torrhetsrynkor och återför hudens ursprungliga lyster. Krämen, som innehåller grönt te och rooibos som är naturligt rika på antioxidanter, hjälper tillsammans med UV-filter att skydda mot vidare påfrestningar. Berikad med silkesprotein som tillför essentiell fukt.

AGE CONTROL REPAIR NIGHT CREAM
Ger intensiv näring och fukt till huden för att släta ut fina linjer och torrhetsrynkor, och återställa elasticiteten. Krämen stärker hudens naturliga skydd. Berikad med grönt te och rooibos, naturligt rika på antioxidanter, skyddar den huden mot vidare påfrestningar. Innehåller fuktgivande silkesprotein.

AGE CONTROL REPAIR EYE CARE
Återställer hudens smidighet och jämnar ut fina linjer runt ögonen. Microfina ljusreflekterande partiklar ger en visuellt utslätande effekt medan antioxidanter, naturligt förekommande i grönt te och rooibos, och vitamin E verkar skyddande. Silkesprotein hjälper till att återställa fuktbalansen.

Prisnivån för ansiktskrämerna ligger omkring 250 kronor och de finns att köpa på apotek.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.