Skönhet

Style Hunter: Jean Pierre Barda

Jean Pierre Barda är också på plats i Kista Galleria och tillsammans med ghd ger han hårtips och stylar.

Jag passade på att fotografera honom när han kom förbi Style Hunter-platsen där jag står. Självklart pratade vi hår och han kommer snabbt in på Brazilian Blowout (som Beleza har testat) som de gör på hans salong. Antagligen tyckte han mitt hår såg frizzigt ut 🙂 Självklart blir jag otroligt sugen att prova detta men kostnaden på ca 3000 är inte lika lockande.

En kommentar

  • åsa

    :)) Med sisådär tio års mellanrum blir min mans “skogsuniform” modern. Måste visa honom bilden. Ja, okej, maken har aldrig haft på sig ett halsband såvitt jag vet, ingen guldklocka heller, men själva “stommen” påminner som sagt mycket om hans arbetskläder. :))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.