Böcker

Boktips: Dagens outfit

Jag läste nyss att duktiga Maria Soxbo (journalist och bloggar om inredning på Husligheter) har en bok på gång som heter “Dagens Outfit – och andra inlägg i modebloggsdebatten” och skriver en blogg med samma namn.

Roligt att någon skriver sammanfattande om fenomenet “modebloggarna” eftersom det haft en så stor del i media under de senaste 6 åren. Om 12 år kommer min dotter Olivia kunna läsa boken och få en inblick i hur bloggarna fick mer och mer inflytande och varför hennes mamma spenderade så mycket tid framför datorn under hennes uppväxt 😉

I slutet av april kommer boken men det går redan att bevaka/förbeställa hos Adlibris, Bokus och Bokia. Läs mer om boken här.

Heja Maria – jag ska självklart köpa din bok!

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.