0 kommentarer

 • Bim H-D

  Ja, förutom att jag älskar brunt… de var, annorlunda? 😉
  Ja, tro det eller ej – antar det blir ett ej… de rosa/cerise är ju urläckra och man får ju vibbar till 80-talet direkt!!! Hm, jag har haft ett par stilettklackade i den färgen en gång och gissa OM jag saknar dem, hm… suck… snyft… vill ha igen – dessa…
  Må så gott… värmländskan Bim

 • amanda

  jag använder bara sneakers eftersom man känner sig inte för slarvig och heller inte för fin och man kan ha dom till allt , tex. klänning, jeans , shorts , och mer. och ett extra plus är att dom är super sköna.

 • Susanne

  Sandalerna! De är lätta, luftiga och framför allt så somriga, med dessa färger. Behöver luftiga skor, för mina stackars fötter.

 • Ellen

  Jag gillar de rosa skarpt – dels för att pumps är superkvinnligt och fint till strumbyxeklädda ben nu i vår (jag menar, jag är inte nog brun om hyn för att kunna flasha mina spiror utan leggings just nu!) och dels för att jag gillar det pågående modet med färgstarka pjucks. Dessutom blir ju rosa skor ett blickfång och vem gillar inte sånt? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.