4 kommentarer

 • hotspot

  Ja absolut. Bloggen kommer att vara precis likadan. Bon har faktiskt ägt halva bloggen i några månader nu. Men det känns absolut kul att samarbeta med Bon som är både duktiga och har ambitiösa planer

 • Amerie

  Hej hej!
  Detta är ett varnings-meddelande för alla nät-shoppare =))
  Jag lägger in denna meddelande på alla bloggar som läses av många och hoppas att inte så många råkar ut för dåliga och oseriösa shopping sajter.
  Det är så att jag beställde skor från en sajt som heter ” http://www.Leg-Avenue.se ” eller ” SkoButiken.se ” och då skall man betala in pengar för beställningen för att de skall skicka i väg dina varor. Så jag betalade in hela summan redan samma dag och väntade mig leverans inom 1 vecka eftersom skorna fanns I lagret, annars skulle det ta 2 veckor eller möjligtvis fler veckor än så men skulle det vara så att skorna inte skulle kunna levereras inom 2 veckor så får man en förfrågan utav de om man vill vänta på skorna eller om man vill makulera beställningen, så står det på hemsidan I deras leverans tider/villkor. Men gissa om det är så I verkligheten!!
  NO WAY!!!! Som jag sa så betalade jag in pengarna direkt och skickade ett mail till dom att jag har betalat och hoppas verkligen att skorna kommer snart för jag behövde de för ett speciellt tillfälle och det var 12 dagar efter att jag hade beställt så det fanns gott om tid, trodde jag. Jag fick inget svar.
  Efter en vecka skickade jag mail till de igen för att jag började bli orolig, inga skor, inget svar. Jag fick inte skorna när jag behövde de så jag var förbannad, så klart! Jag skickade mail efter mail om att jag nu inte vill ha skorna längre utan vill att de betalar tillbaka mina pengar. Inget svar.
  6 veckor efter min beställning skickade jag mail till de och skrev att jag kommer att polisanmäla de om de inte betalar tillbaka. Då kom ett kort meddelande : dina skor är på väg från USA. Vad I helvete tänkte jag?!?! Så jag skrev tillbaka att jag inte vill ha skor skom kommer mer än en månad försent. Inget svar!!
  9 veckor efter beställningen kommer avi för att jag ska hämta ut paket. 9 veckor!!!!
  Jag tänker inte hämta ut paketet utan kommer att polisanmäla de och anmäla till konsumentverket för att jag vill ha mina pengar.
  Det kanske finns fler som har blivit drabbade av detta oseriösa företag I så fall anmäll!! Låt inte dessa idioter köra med oss, de tar dessutom mkt högre pris än andra för samma skor. Så se upp för Leg-Avenue.se eller SkoButiken.se och varna era shopping-vänner.
  Kopiera gärna detta meddelande och lägg I så många blogg som möjligt om inte jag redan gjort det.

  Ha det bäst alla läsare!

  Kram kram //Amerie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.