Foton från förr

Foton från förr: Skolavslutning 1988

Skolavslutning 1988

Det är skolavslutningen i 5:an och jag och min kompis Diana har gjort en dans till Orups “Min Mor sa till mig” som vi uppträder med. Jag vill inte ens kommentera låtvalet 🙂 Jag har ett linne och en kjol med spetsdetajler (som antagligen kommer från H&M) och lila accessoarer. Min syster har samma outfit fast i lila med svarta accessoarer. Hårbandet och näthandskarna tillhör shownumret.

Kan du tänka dig bära detta igen: Ja, men antagligen utan ljuslila accessoarer.

Betyg: betygbetygbetyg

Motivering: Vitt och spets hör ju lite sommaren till och dessutom är det en söt outfit för en skolavslutning.

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.