Modeaktiviteter

En fullmatad SENSY-kväll

Sensy event
Klicka på bilden för att få se den större

Jag är helt slut, vilken kväll! Runt 300 tjejer minglade, tävlade, blev stylade, spanade in produkter och smycken, lyssnade på härliga Frida Boisen, mumsade kaffe och chocklad och hade förhoppingsvis mycket trevligt. Bloggkollegorna Michaela, Sigrid, Right Now och Nina var på plats.

Jag tillbringade första gången backstage på en modevisning (därför inga bilder därifrån) och det var fullkomligt kaos. Kläder, skor och smycken kastades omkring men med duktiga modeller så löste sig allt till det bästa. Kläderna som visades kom från Reiss och Triumph.

Imorgon fortsätter SENSY och ni är alla välkomna förbi mellan 12 och 16. Läs mer här

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.