Ny butik

Fynda på Ellos Catalog Mail Outlet

Ellos Catalog

Har ni spanat in Ellos Catalog Mail Outlet? Här kan man verkligen fynda. Vad sägs om plaggen ovan för 655 kronor.

Skärp i silver (finns även i guld) 50:-
Jacka i vävd polyamid med polyesterfoder 75:-
Reebok skor 395:-
Blus 95:-
Linne 40:-

4 kommentarer

  • åsa

    Jag köpte för några veckor sedan ett par chinos (med 50% rabattkod) från Ellos som jag är så otroligt nöjd med. Jättebilliga, supersnygga och fin kvalite – kan det bli bättre? Därför är jag väldigt sugen på att prova nåt mer från Ellos och har rent av en “önskelista” på deras hemsida, att klicka hem nån gång när det känns lägligt. Outleten har jag dock inte kollat in – trodde nog att det var mest förra årets trista grejs som låg där. Knasiga jag! Nu ska jag luskamma Ellos. För attt distrahera tiden fram till operationen på måndag. Tack för bra tips ännu en gång!

  • Fru K

    Jag erkänner villigt att jag handlar rätt mycket från Ellos. I och med att det har sådan töntstämpel – oförtjänt sådan – så är risken att man springer på någon i likadana plagg inte så stor. Dessutom är det rätt hyfsad kvalitet faktiskt! Heja Ellos!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.