Foton från förr

Foton från förr: Nyår 1997

Nyår 1997

Jag har skapat en ny kategori som heter Foton från förr. Här ska jag visa upp (oftast pinsamma) bilder på gamla outfits och betygsätta dem.

Först ut ser ni mig i en guldfärgad sidenklänning av okänt märke. Det är nyårsafton 1997 och jag befinner mig i New Jersey där jag jobbar som au-pair. Jag är alltså på väg ut på fest i en klänning som ser ut som ett nattlinne?!

Kan du tänka dig bära detta igen: Eh, nej. Men om jag blir bjuden på någon fest av Bingo Rimér så kanske den kan passa 😉
Betyg: Betyg Betyg Betyg

Motivering: Jag gillar färgen och tycker det är ganska modigt att gå på fest i en klänning som ser ut som ett nattlinne, därav det höga betyget.

14 kommentarer

 • åsa

  Du var ju jättesöt!! Och, om jag minns rätt så var det ju nattlinne-mode då! Absolut ursäktligt!!
  På tal om nattlinne-mode så undrar jag vad vi kommer att tycka om hajpade-korta-tshirtklänningen om några år??Den är sååå söt men ack så lik ett bigTnattlinne, ärligt talat. Har just klickat hem två stycken. Hmm, kan ju användas som nattlinne sen, tänkte jag.

 • Jessica

  Haha, det ser inte bara ut som ett nattlinne, det måste helt enkelt vara ett nattlinne. Det kanske bara hängde på fel avdelning vid inköpstillfället? 🙂

 • MiaShopping

  Åsa: Jag vägde några kilo mer på den tiden. Massa junkfood i magen 🙂 Ja, det är sant, vi går omkring i nattlinnen varje dag.
  Kerstin: Vänta bara, det här är bara början på Foton från förr 🙂
  Jessica: Hahaha, så är det nog!

 • Fru K

  Om Bingo ringer köper jag gärna en ny nattlinesklänning åt dig! 😉 För jag förstår varför den där inte hänger kvar i garderoben. Inte för att det var något fel på den, men just det där med nattlinneskänslan… inte min grej.

 • Capucine

  Vilken rolig kategori. Ser fram emot fler foton i den genren. Jag slår dock vad om att det blev jättefint när skor och kanske något halsband kom på. Tror nog att jag skulle kunna hitta mycket pinsammare bilder på mig själv, men jag tror att de får ligga kvar på vinden.

 • MiaShopping

  Johanna: Det finns ju en del man skäms lite över idag.
  S & Mia: Tackar 🙂
  Fru K: Haha, jag hör av mig om han ringer.
  Capucine: Ja, det hade faktiskt varit kul att se vad jag hade för skor till. Just nu har jag inget minne av det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.