Modeaktiviteter

Modettes releasefest

Modettes releasefest
Foto: Mia. På bilderna syns bland annat Maria Soxbo, Kicki Berg, jag, Modenördarna & Klang.

Tillbaka efter en rolig kväll (mycket tack vare Kerstin och Fröken Sötsur)!

Jag har träffat massor med trevliga bloggare och ickebloggare. Det bjöds på dryck, god buffe och ännu godare efterrätter. Som ni ser på bilden så var det rejält med folk till en början men redan vid 22-tiden var många på väg vidare eller hem.

Nu ska jag bläddra vidare i Modette och spana in goodiebagen…

14 kommentarer

 • Fröken SötSur

  Tack för en supertrevlig kväll! Jag åkte hem strax efter er…hi hi…och glad är jag för det idag;) Det var kul att packa upp goodiebagen nu på morgonen, barnen blev jätteglada för Monki-spargrisen. Kram.

 • Vera

  Synd att jag inte träffade på dej Mia! Hade sett fram emot det 🙂 Men jag ser till min förvåning jag & syrran på den stora bilden längst upp. Hon har en grönaktig mönstrad klänning och jag står till höger om henne med långt blont hår och svart klänning. Hoppas att vi kan träffs ngn gng i framtiden 🙂
  Kram

 • MiaShopping

  Kerstin: Ja, alltid!
  Fröken SötSur: Jättekul att ses igen! Min sambo blev också glad för spargrisen 😉
  Annie: Hoppas vi kan pratas vid mer nästa gång!
  Amanda: Ja, hoppas det blir snart igen.
  Mia: Tack de samma! Dina repotage från festen har varit super!
  Mill: Tack de samma!
  Vera: Haha, jag lyckas fotografera dig men inte träffa dig 🙂 Hoppas på fler tillfällen framöver!
  Bjooti: Den innehöll lite prover från Collistar & Versace (parfym). Mintgrön ögonskugga från Makeupstore, godis från Malaco, läppsmörj från Carmex, dvdfilmen Deraild, sparbössa från Monki och ett paraply från MQ. En härlig bladning alltså.

 • Peter

  Håller med ovanstående, strålande kul var det som vanligt att ses. Såg att du dessutom fått med mitt huvud och min bruna kostym nere till vänster i den översta bilden. Mycket bra gjort! 😉

 • hydravid video uploading software

  I like the actual helpful information an individual deliver to your posts. I am going to take note of your blog page and view all over again the following often. I’m just fairly convinced I’ll be educated many new things listed here! All the best for!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.