Mode,  Modeaktiviteter

Stockholms fashion week – Drottningen av Saba

Drottningen av Saba

Gårdagens andra aktivitet var modevisningen av det nya märket Drottningen av Saba som hölls i butiken Bazoueiras lokaler på Södermalm. Designern bakom märket heter Ellen Utterström och detta är hennes första kollekton. Tidigare har hon studerat på Esmod i Paris och Royal Academy of fine Arts i Antwerpen och även hunnit jobba som kostymdesigner för modern dans och teateruppsättningar.

Kollektionen som heter “kometen kommer” har ett fokus på formens uttryck men tar alltid hänsyn till passform och bekvämlighet. Den som bär plaggen ska få en känsla av frihet och äventyr i den tråkiga vardagen.

Plagger ser väldigt välsydda ut och det är mycket detaljer som knappar och puffärmar.

Nedan finns en liten filmsnutt så ni ska få en bättre uppfattning om hur det såg ut.

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.