Mode,  Modeaktiviteter

Stockholms fashion week – Dagmar

Dagmars visning feb 2007

Söta Kerstin och jag gick på Dagmars visning tillsammans. Jag är riktigt nöjd med mina bilder där jag lyckades fånga alla modeller på vägen ut.

När jag hör Dagmar så tänker jag på stickat, men det är ju så mycket mer än så. Höst- och vinterkollektionen innehåller plagg från alla möjliga material. Konstigast är nog tajtsen i gummi, jag kan lova att ni inte kommer se varken mig eller Kerstin i dem 🙂 Men det är kul att se en visning med lite mer färg, paletter och mönster. Tror det är precis vad vi behöver till hösten.

Dagmars visning feb 2007

Nu måste jag rusa för att hinna med ännu en visning – den här gången är det +46 Select.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.