Mode,  Modeaktiviteter

Stockholm fashion week – Odd Molly

Odd Molly

Idag gick startskottet för Stockholms modevecka och mitt första besök var på Odd Mollys pressfrukost på NK. Under veckan kommer jag precis som flera andra bloggare rapportera från de visningar och evenemang jag har möjlighet går på.

Odd Mollys höstkollektion heter “Living tenfold” vilken betyder att du ska bejaka din längtan och begär och ge din hän åt dem. Vinterteamat är “hands of a lover” som står för grovt kontra fint.

Per Holknekt och Karin Jimfelt-Ghatan är inte rädda för färg och mönster. De har hämtat inspieration från Anderna, Marocko och den ryska Babuschka dockan och det syns på broderinger och detaljer på plaggen.

Jag gillar att de blandar material som stickat och siden (se klänningen i mitten). Nytt för den här säsongen (men som jag missade att fotografera) är byxor. De kommer finnas i material som denim, twill, läder, ull och silke och priserna ligger på 1300:-.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.