Ny butik

Tres Bien Shop – ny på MiaShopping

Tres Bien Shop

Jag har helt missat nätbutiken Tres Bien Shop trots att jag nu ser att både Ytligheter och Manolo länkat till dem ganska flitigt. Bättre sent än aldrig, de måste ju få vara med i min butikskatalog. Nätbutiken öppnade i höstas men den fysiska butiken har funnits i Lund sedan 2003. Nu finns även en butik i Helsingborg på Karlsgatan 10.

Tres Bien säljer smycken från Cornelia, kläder från bland andra Fifth Avenue Shoe Repair, Burfitt, minimarket och Just Another Rich Kid. Nu till våren får de även in Camilla Norrback, Carin Wester och Peter Jensen.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.