Sport

Yogapass

Yogapass

Jag har just avslutat ett härligt yogapass här på vardagsrummsgolvet. När det är kallt och mörkt ute har jag svårt att komma iväg till gymmet och det blir oftast att man sätter sig här framför datorn eller fastnar i soffan framför tv:n.

Men har man en dvd-skiva med ett yogapass så finns det ingen ursäkt. Jag har provat Yoga – Ashtanga: Nybörjare och har nu fortsatt med Yoga – Ashtanga: Fortsättning. Båda passen är pedagogiska och i ett lagom tempo.

Nej, jag var inte klädd som på bilden ovan men jag skulle gärna kunna tänka mig alla dessa plagg och accessoarer från Stella Mc Cartney för Adidas.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.