Tävlingar

Vinnaren är…

Marc by Marc Jacobs klockhalsband Johanna från Karlskoga!

Det har inte varit lätt att plocka ut en vinnare, men igår hade jag äntligen gått igenom alla 852 motiveringar och jag fastnade för Johannas:

“Den är en modern klassiker. Klassiska snitt i modern tappning. Den ser välskräddad ut utan att se ut som någonting hämtat ut mormorsgarderob. Den inger en känsla av att man åkt tillbaka några decennier och öpnnat mormors garderob och funnit den. Fräsh vintage, om man skall vara riktigt kortfattad. En annan faktor som höjer habegäret är att eftersom den inte är någon märkesklänning är den inte overpriced.

Faktumet att den inte är en märkesklänning bidrar även till att den inte tvättas ut av mediahypen innan man ens hunnit köpa den. Klassisk enkelhet med en smula nymodigt tänkande och den rosa drömmen om att hitta något unikt utanför medias showroom placerar denna guldklimp överst på min önskelista.”

Klänningen Johanna beskriver finns hos Delias och ser ut så här.

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.