MiaShopping

Nyårsklänningar från Reiss

Kläder från Reiss

Jag har ännu inga planer för nyårsafton men om jag skulle gå på en större fest så hade den blå eller svarta klänningen ovan varit kanditater. Eleganta sidenklänningar med påsydda paljetter och den blåa med öppen rygg. Reiss har ett underbart sortiment med både dam- och herrkläder med lite elegantare touch till helt ok priser. Butiken är gigantisk och förrutom fina klänningar & långa skinnhandskar, som på bilden ovan, så har de ett stort sortiment med jackor och kappor.

Under mitt besök på butiken ikväll så tittade jag inte så mycket på herrkläderna men min manliga kollega som var med gillar utbudet. Till skillnad från många andra butiker så är herravdelningen lika stor som damavdelningen.

Helt klart värt ett besök inför nyårshelgen alltså!

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.