Böcker

101 Things To Buy Before You Die

101 things to buy before you die
Foto: Barnes & Noble

Oj, det här är garanterat en Miabok. Listat per kategori kan du här hitta det “the best of the best”. Var finns den snyggaste kostymen eller klänningen? Finaste diamantringen? Godaste olivoljan? Är du nyfiken så ta en titt i denna bok skriven av Maggie Davis och Charlotte Williamson.

Så här skriver en av recensenterna på Barnes & Noble:
“Buy this if you’re a shopper. I found the Anglepoise desk lamp to be the best item in the book, for me anyway. The book lists, by category, what the authors consider the best brand of a variety of products. And it has some interesting facts as well. Some of the stuff in there is pretty expensive, but it sure doesn’t hurt to dream… “

Köp boken hos Barnes & Noble. Den verkar tyvärr inte ha kommit in hos Adlibris, Bokus eller Amazon än.
ISBN: 1933176091

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.