Utanför ämnet

Morsdag

Blommor
Snart ska jag ringa och gratta min mamma på morsdag. Eftersom det är 80 mil mellan oss så kan vi inte fira tillsammans idag. Men om tre veckor kommer hon på besök och då ska vi fira både födelsedag och morsdag!

Min mamma har alltid varit klädintresserad. Som ung sydde hon de flesta av sina kläder själv (många av dessa kläder har hon sparat och har nu återanvänds av mig) och när min syster och jag var små så klädde hon oss i sina kreationer. Tänk om man kunde sy som min mamma och ha det tålamodet? Mamma, du är bäst och jag tänker på dig idag!

Jag vill även fira min syster som blev mamma förra året och min svärmor som ställer upp i vått och torrt.

En kommentar

  • Anna

    Tack syster Mia! Första gången jag blev firad denna dag. Jag fick ett snyggt Oneill-linne av Hugo. Själv blev han supernöjd över påsen det låg i.

    Kram/Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.