Ny butik

Svart som natten med Black Collection

1 september öppnar butikskedjan Black Collection sin första butik i Stockholm. Precis som namnet på butiken beskriver så kommer de bara sälja svarta kläder. Kläderna från lyxiga designers finns för både dam och herr. Läs mer hos DI.se

Black Collection
Bilden kommer från www.blackcollection.se

En annan nyhet är att Lindex inom kort kommer öppna en nätbutik.

“-Genom e-handel får kunderna ett komplement till våra butiker att handla vårt mode i. Vi tror att detta är en kanal som kommer att expandera de närmaste åren men våra butiker kommer även framöver att vara vår huvudsakliga försäljningskanal, säger Göran Bille VD och koncernchef i Lindex.”

Emma är modell för Lindex
Bilden kommer från www.lindex.se

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.