Dagen i bilder

Gelateria och bortkastade stödhjul

fredagsbukett

Vilken vår-feeling helgen bjöd på!

Vi besökte Sollentunas nya gelateria – Edsviken Piazza & Gelateria och mumsade i oss fantastisk glass i solskenet. Förutom glass har de sallader, mackor och pannkakor till barnen. Det här kommer bli vårt stammis-ställe!

Hjalmar lärde förresten sig cykla utan stödhjul också. Det tog inte många minuter innan han vinglade iväg själv på cykelbanan – så duktig! Sen cyklade han hela vägen till gelatrian (säkert 3 km). Nu är det bara bromsandet som han behöver träna på.

Hjalmar cyklar

glass

Ella äter glass

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.