Dagen i bilder

Mina bilder från The Influencer Convention

Följ med på #ticse

I fredags och lördags var jag på The Influencer ConventionSveriges största konferens om influencer marketing och personal branding!

Jag har både varit där som utställare med mitt jobb och som bloggare. Det har varit ett intensivt schema med massor med bra föreläsningar och paneldiskussioner. Här kommer några av mina bilder från eventet:


Frida ritade under hela fredag och i min film som finns längre ner kan du se resultatet. Imponerande!

Två av mina favoriter inom inredning, Helena och Maria, pratade om att brytet från att blogga på en tidning till att skapa sitt eget mediahus.

ResQ Club var en av utställarna och de bjöd även på en aw med goda drinkar. ResQ Club är en app som räddar mat som annars kanske skulle slängas. Med appen kan du se restauranger nära dig som säljer lunch, middag, bröd mm till bättre priser. Du betalar med appen och hämtar sedan upp maten.

Jag träffade Alexandra (tyvärr ingen bild) och pratade gamla bloggminnen. Bland annat om Bloggduellen som arrangerades av Glamour 2008 då vi var motståndare och hon drev bloggen What to wear. Idag är Alexandra VD och grundare till den digitala byrån Mama Said.

Min rumskamrat Elin och jag på väg till galamiddag. Elin är bland annat make-up artist och var snäll nog att sminka mig inför kvällen.

Sara – Träningsglädje, Sara, Katta och Erika var några av de jag hade till bordet.

Årets medlem

Elin på Teknifik utsågs till årets medlem 2016. Hon har gjort en otrolig resa med sin blogg på bara ett år. Mycket tackvare research och en bra strategi innan hon startade men det mesta beror på att hon är en så härlig person med en blogg med intressant innehåll.

Vi bjöds på en god vegetarisk middag. Här rödbeta, chiafrö, dijon, persilja, brytbönor och cashewmajonäs.

Bandet House of Say framförde två av sina egna låtar och ett fantastiskt 90-tals medley som gjorde att de flesta flög upp från sina stolar för att shaka loss. Jag är övertygad om att ni kommer höra mycket av det här bandet framöver.

Sen dansade vi under kristallkronorna innan det var dags att krypa till kojs.

Dag 2 på #TICSE höll Elin en kurs in videoredigering och Tjejer kodar lärde ut HTML och CSS. Efter det kastade jag in handduken för att åka hem och mysa med familjen.

Jag har ju glömt att berätta att vi höll till på Grand Hotell Saltsjöbaden. Hotellet invigdes redan 1893 av K.A Wallenberg med målet att skapa den svenska Rivieran. En vacker byggnad som ligger fint vid vattnet. Hit kommer jag garanterat åka fler gånger.

Jag gjorde en liten film med det jag lagt upp på Insta Stories så ni kan få en lite glimt om den härliga stämningen. (Ber om ursäkt för konstigt format).

Tack Influencers of Sweden för denna gång – jag ser redan framemot nästa träff!

11 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.