Dagen i bilder

Valborg och chokladbollstårta

Valborgshelgen bestod av tårta och kalas!

Först så firade vi barnens kusin utanför Uppsala som fyllt 4 år.

Mia kör bil

Sedan bakade jag en chokladbollstårta för första gången och bjöd de blivande 2-åringarna Astrid och Ella på. Jag kan lova att det blev succé bland både barn och vuxna. Nästa gång kommer jag hoppa över själva tårtan och bara rulla en massa chokladbollar i en ring och sedan fylla med frukt och bär. Det blir väldigt mäktigt med en hel tårtbotten i chokladbollssmet. Receptet har jag hittat hos Fredrik.

Chokladbollstårta

Vi tog en sväng förbi Bestsellers utförsäljning på söndagen och där hittade jag en chockrosa bomberjacka. Lite galen färg men sånt blir jag glad av.

Dagens

Sambon var i Åre och åkte skidor så vi fick roa oss själva den här långhelgen. Men det gick ju alldeles utmärkt det med trots att man längtar ihjäl sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.