MiaShopping

Om helgen i Åre och bloggångest

Jag är så otroligt glad att jag åkte till Åre förra helgen.

Dels för att jag fick möjlighet att få åka skidor men framförallt för att jag fick hänga med så många ambitiösa och inspirerande medlemmar av Influencers of Sweden.

En workcation ( work+vacation) är ett perfekt sätt att umgås som bloggare. Wifi, en dator och kamera är ju det som krävs för att få jobbet gjort. Men just de här dagarna blev det inte så mycket jobb för mig. Jag hade fullt upp att hinna med alla aktiviteter 🙂

föreläsningar

Varje morgon och eftermiddag samlades vi för att lyssna på föreläsningar där vi deltagare delade med oss av våra kunskaper. SEO, att vara stor i en liten nish, fotografering, försäljning, att göra en pod och affiliatemarknadsförning (där jag var en av föreläsarna) var några av de intressanta ämnena som togs upp.

Några externa föreläsare behövs inte i ett sånt här sällskap. Alla sitter på så mycket kunskap och erfarenhet. Vi både skrattade och grät tillsammans och det var en så fin stämning som är svår att beskriva.

Det är så kul att så många har nischat sig och verkligen hittat sin passion att dela med sig av.

Jag gjorde min bloggresa för så många år sedan nu (2005) och känner mig nästan lite utanför med tanke på att min blogg numera är väldigt spretig. Namnet MiaShopping passar inte ihop med innehållet jag fyller den med. Samtidigt vill jag inte göra mig av med ett varumärke som jag byggt upp i så många år.

Tack vare bloggen och att många vetat vem MiaShopping är har jag via mitt heltidsjobb lyckats få stora välkända varumärken att välja just oss och det är ju fantastiskt!

När jag hade som mest trafik på bloggen (runt 2008) hade jag en extrainkomst på ca 5000 kr i månaden och det är heller inte fy skam då det mesta kom via affiliate.

Efter den här helgen snurrar tankarna om att starta en ny blogg inom ex. vintersport vilket jag älskar. Men var ska jag hitta tiden?

Jag vill tacka Sara och Linda för att ni gjorde den här resan möjlig – så välordnat och superkul!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.