Rea-shoppat

Kari Traa

Skjorta från Zara
Det är sällan jag orkar gå och rea-shoppa trots att det är just nu man kan göra bra fynd om man är ute efter något speciellt.

Men träningstajts i rätt storlek saknar jag verkligen. Det är inte skönt att dra på sig small när man egentligen är en medium 🙂 På Sportamore hittade jag ett par svarta och ett par mönstrade från Kari Traa.

Efter en snabb sväng inne på Zara fastnade jag för en oversizeskjorta med stora slag. Jag fick lite Skam-Noora-vibbar av den.

Har du shoppat något på rean?

2 Comments
  1. Jag ogillar faktiskt starkt att köpa saker som inte är på rea, eller i alla fall rabatt. Jobbar som inköpare och är kanske skadad därifrån, vem vet. Var på stan igår och prutade 25% på SATS där jag köpte en sporttop, behövde en ny plus hade glömt min hemma plus att jag fick 30% rabatt på nya mobilhörlurar på mediamarkt.

Skulle bli så glad för en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: