Skönhet

En rad med vårens färger från L’Oréal Paris Color Riche Le Vernis a L’Huile

L'Oréal Paris Color Riche Le Vernis a L’Huile

L'Oréal Paris Color Riche Le Vernis a L’Huile

L'Oréal Paris Color Riche Le Vernis a L’Huile

L'Oréal Paris Color Riche Le Vernis a L’Huile

Ella och nagellack

I förrgår fick jag ett helt paket med pressprover av nagellack från L’Oréal Paris. Både Ella och jag blev helt lyriska och spanade in alla fina färger på golvet i köket.

L’Oréal Paris Color Riche Le Vernis a L’Huile finns i 20 olika färger i nya snygga flaskor.

Det mörkgröna (666 Vert Absynthe) fastnade jag för redan på Daisy Beauty Expo och den är precis lika snygg som jag trodde. Olivia provade en puderrosa färg (224 Rose Ballet) som också blivit en favorit.

Lacket innehåller olja som ger en otrolig glans. Jag har två lager på mina naglar men eftersom lacket är väldigt täckande så hade det räckt med ett (som på Olivias naglar). Det här är det första nagellacket som jag vet är parfymerat. När naglarna torkat kan du känna en mild parfymerad doft.

Nästa vecka finns de i butik och kostar 79 kr.

 

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.