MiaShopping

Jag lever – men inte på bloggen

frontrow

Det är svårt att hinna med allt nu när jag börjat jobba igen. När jag kommer hem vill jag mysa och leka med Ella och Hjalmar så mycket det bara går innan de går och lägger sig kl 19. Olivia träffar jag allra mest då vi har sällskap till och från jobb och skola.

Sen ska jag ju gärna hinna träna, uppdatera StyleRooms insta och umgås med sambon också.

Tiden räcker inte till och det hela blir inte bättre av att Ella vaknar flera gånger varje natt. Ibland går jag faktiskt och lägger mig på soffan eller i Olivias rum för att få några få timmar ostörd sömn. Det är svårt att prestera till 100% när man alltid är trött. Helt ärligt så har jag inte sovit ostört en  hel natt på säkert 3 år. Om man inte åldras på grund av att man faktiskt är gammal så gör sömnlösheten sitt till.

Sådärja…nu har jag gnällt av mig lite och det känns redan bättre…men jag är fortfarande lika trött 😉

Just nu pågår Stockholms modevecka och bilden ovan är från 2011 då jag gick på en hel del visningar.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.