Ny butik

Haglöfs öppnar nätbutik

haglufs

haglofs

Haglöfs öppnade nyligen sin e-handel i Sverige och kommer fortsätta ut på fler marknader under den kommande tiden. Jag kan tycka att det är lite coolt att märken väntar så här pass länge med att öppna sin egen e-handelsbutik (Haglöfs säljs ju på så många andra butiker på nätet redan) och att de har ett tydligt mål och strategi för hur de ska nå sina mål. Det finns många exempel på lyckade lanseringar som de kan lära av och samtidig flera dåliga som de ska försöka undvika.

När mina föräldrar hälsade på förra veckan var vi på deras outlet i Barkarby. Där säljer de förra årets kollektioner till minst 30% och så här fina skidställ hittade mamma och pappa. Nu är de redo att följa med oss till alperna nästa år 🙂

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.