Mat och bak

Matiga nyheter

Annas pepparkakor

Annas pepparkakor presenterade en ny smak – vinteräpplen. Riktigt goda men jag kan väl inte påstå att jag kände äppelsmaken så väl.

2015-09-17-14.56.36-2

Olivia var också förtjust och tog flera stycken 🙂

Svenska kakaobolaget

Svenska kakaobolaget är en av Sveriges enda chokladproducenter som tillverkar egen choklad med endast två ingridienser – kakao och socker. De köper bönorna direkt från bönderna och just den här chokladen kommer från Sri Lanka. Otroligt gott och extra bra att slippa alla tillsatser.

Inspiral

Inspiral hade många spännande produkter. Bland annat de här ekologiska chipsen som torkas istället för att friteras och genom att de är raw behåller de också alla näringsämnen. Inspiral vill med sina rena, goda och veganska produkter inspirera till en mer hälsosam och smakrik livstil. 100 % naturlig, fri från tillsatser och utan transfetter är detta ett utmärkt alternativ till de traditionella chipsen. Smakerna som finns är kryddiga vetegräsgrönkålschips, wasabi eller havssalt med lime. Olivia rynkade på näsan men jag gillade dem verkligen.

Hendrick’s Gin

Hendrick’s Gin hade helt klart den coolaste montern i form av en cykel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.