Utanför ämnet

Vi gör vad vi kan

Vi gör vad vi kan

Ett gäng handlingskraftiga tjejer har dragit igång en insamling till flyktingarna på Lesbos och självklart vill jag hjälpa till att sprida i min lilla kanal.

Nu hoppas jag att du också sprider detta vidare, skänker pengar, skor och annat som behövs av alla dessa människor i flykt. Den 11 och 12 september är det bland annat en insamling av skor i Kungsträdgården och här finns fler platser i Stockholm där insamlingar sker.

Kom igen nu –  visst har ni en massa skor ni inte använder och några kronor att avvara? 

2 kommentarer

  • Amanda

    Vad får alla att tro att det är bättre att skänka till några privatpersoner utan erfarenhet alls av välgörenhet och bistånd i stället för till en erfaren organisation med 90-konto?

    • MiaShopping

      Jag tror inte det är bättre eller sämre. Huvudsaken alla göra något och engagerar sig. I det här fallet känner jag två av personerna som dragit igång “Vi gör vad vi kan” så jag ville skriva om det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.