MiaShopping

MiaShopping-bloggen fyller 10 år

image

Idag fyller min blogg 10 år! Kan knappt förstå att det gått så många år sedan jag skrev mitt första inlägg om några modevisningar jag fått gå på.

Då var bloggen en trafikkälla till min butikskatalog och väldigt opersonlig.

Idag är visar jag upp mycket mer av mitt liv och just nu är det renoveringen av huset som tagit störst plats. Det har blivit en spretig livstilsblogg som inte länge fokuserar på nätshopping. Men eftersom jag inte har något mål med bloggen så spelar det ingen roll. Ni som vill läsa läser så enkelt är det. Jag bloggar när lusten faller på och det är något jag vill visa upp och kunna gå tillbaka och titta på i framtiden.

Det är så otroligt skönt att ha en blogg som inte gör att jag känner mig stressad att skapa innehåll varje dag eller flera gånger om dagen som jag gjorde tidigare. Bloggen finns såklart alltid i mina tankar men inte pressen att prestera och vara först med ett inlägg från en pressvisning mm.

Något jag skäms över är att den utseendemässigt ser likadan ut som vid starten. Mitt ex har hjälpt mig med allt (vilket jag är evigt tacksam för) men när vi separerade har jag inte haft kontroll att kunna uppdatera som jag önskar. Den är t ex inte mobilanpassade vilket är otroligt korkat i dagens mobila samhälle.

Hur som helst är jag glad och stolt över mina 10 år som bloggare på MiaShopping. Jag har fått så många nya bekantskaper och fått uppleva så mycket kul.

Dessutom har bloggen hjälpt mig mycket i mitt arbete inom affiliatemarknadsföring. Jag har byggt upp mitt personliga varumärke via bloggen och många har vetat vem jag är och på så sätt har jag haft lätt att knyta till mig nya kunder.

I januari när jag ska börja jobba efter föräldrarledigheten så tror och hoppas jag att bloggen kan hjälpa mig hitta ett nytt spännande jobb. Den kommer alltid vara en referens som ligger öppen för alla som är nyfikna.

Tack bloggen för allt och tack alla ni som fortfarande kikar in och läser!

❤️

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.