utkök
MiaShopping

Egenbyggt utekök

– Sponsrat inlägg i samarbete med Trademax – 

utkök

Jag är så otroligt nöjd med vårt fina utekök som Thomas byggt från grunden och som vi ritat/designat tillsammans. Vi har använt tryckimpregnerat virke samt överblivna kakelplattor från Marrakech Design.

Det är smidigt att ha en kran med vatten ute på altanen också. Dels när man grillar och fixar men också för att vattna blommor eller fylla vattenballonger 🙂 När vi byggde garaget och altanen så planerade vi för ett utekök så att vattnet var redan draget och klart.

Ett litet apelsinträd har fått plats brevid uteköket. Tyvärr kan man inte äta frukten men de är fina som dekoration och färgklick.

Här odlar vi kryddor – citronmeliss, basilika och mynta. Blomlådan är också hemmasnickrad.

Om man inte vill bygga ett eget utekök så kan jag tipsa om snygga och prisvärda från Hillerstorp. Det är en aluminiumram med en bänkskiva i laminat. Bilden är från när jag var på pressvisning på Rosendals Trädgård i februari.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.