Utanför ämnet

En mindre bra dag

image

6 juli=en pissdag. Inte för att det spöregnat utan för att det bara blev en sån dag då alla vaknade på fel sida. Barnen har varit extra gnälliga och då speciellt Hjalmar som gjort tvärtemot allt man bett om. Sen har det varit hantverkare i varje rum i huset så har inte gått att stänga in sig och få ut sina aggressioner. Egentligen borde vi bara ha lämnat huset men det är en massa saker som ska fixas och leveranser att ta emot innan vi lämnar stöket här för Jämtland.

De där timmarna efter att Hjalmar har gått och lagt sig är så viktiga just nu eftersom vi har så mycket med renoveringen och nya köket. Men då börjar istället Ellas gnällperiod och jag får mest sitta och amma eller bära omkring henne för att hon ska bli nöjd (det här inlägget skriver jag t ex med en hand och Ella hängande i tutten).

Idag har jag bitit ihop så jag har riktigt ont i käkarna och nu ser jag verkligen framemot att gå och lägga mig och hoppas på en bättre dag imorgon.

En kommentar

  • Anna

    Ha ha måste ha varit något i ‘luften’, jag var på ett märkligt dåligt humör den dagen (fast jag fyllde år). Fick nästan dåligt samvete 🙂
    Men nu är jag glad igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.