Barn

Målade träskor med namn

Träskor med namn

clogs_2

clogs_3

clogs

Träskor känns som ett måste när man bor i hus och springer ut och in. Thomas och jag hittade enkla enfärgade på en loppis i Skåne men Olivia saknade ett par. Då hittade jag Tessa och Mimmi på Tessa & Mimmi Clogs som målat och designat träskor sedan 2007. På beställning målar de träskor (i storlekarna 24-45) med motiv vilket kan vara en kul grej som födelsedagspresent, dopgåva eller varför inte inflyttningspresent till de som just blivit husägare? Olivia valde ett par rosa med sitt namn. Somriga och jättefina!

Förutom träskor så säljer de lifestylemärket NaturaLife och andra härliga saker med mycket färg som de själv gillar.

Om du också är sugen på att beställa träskor med eget motiv så måste du kolla in Mimmi och Tessas fina nätbutik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.