Dagens kläder

Dagens kläder: Vecka 40

dagens_vecka40

Vilken härlig men tung dag! Jag har gått runt på presskontorens visningar och trots att jag tog bilen in till stan blev det en hel del promenerande (4,8 km enligt min iPhone). Vansinne som jag fick lida för när jag kom hem. Så imorgon ska jag verkligen ta det lugnt och passa på att blogga om en massa fina nyheter som jag sett idag.

Modemamman tog så fina bilder på mig som jag börjar med att visa upp. Inte så ofta jag bjuder på en dagens outfit nuförtiden och det kanske blir den sista med bollen på magen.

pil Halsband från MQ
pil Klänning från Designers Remix
pil Sneakers från Din sko
pil Väska från KappAhl

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.