Skönhet

BON Liquid Gold Ren Tissue Oil

bon

Jag vet att bristningar är något ärftlig och att smörja in gravidmagen med olika oljor inte kommer göra någon skillnad. Men det struntar jag i för det är en mysig och skön rutin som jag har morgon och kväll. Oftast får man en liten spark tillbaka från den lilla där inne – men frågan är om hon gillar det eller inte 🙂

Dessutom är jag helt besatt av kroppsoljor och använder det istället för hudkräm.

Under den här graviditeten har jag använt BON Liquid Gold Ren Tissue Oil från BON natural oil som jag fick på Daisy Beauty Expo.

“BON Liquid Gold Ren Tissue Oil är en kliniskt bevisad ansikte och kropp olja, framtagen för att förbättra utseendet på ärr, hudbristningar, rynkor, åldrande och uttorkad hud.”

Flaskan är snart slut så jag måste lägga en beställning så jag har en ny flaska efter graviditeten också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.